tiistai 31. maaliskuuta 2015

Reissailua

Perjantaina lähdin poikaystäväni luokse Ouluun ja palasin nyt tiistaina. Vaikka omia elukoita (joita ystäväni kävi päivittäin toki hoitamassa) oli ikävä, onneksi poikaystävälläkin pääsi eläinten kanssa puuhaamaan. Laitetaanpas kuvia poikaystäväni pikkuhurmureista (kaikista ei ole kuvia nyt, mutta osasta sentään muistin räpsiä).

Naaraspuoleinen harjasgekko.


Urospuoleinen harjasgekko.


Leopardigekkouros Nasse herkuttelee jauhomadoilla.




Parta-agama Seppo ottaa aurinkoa.




Eräs minulla sijaiskodissa olleista kaneista (Pena) sai kodin poikaystäväni luota - olen todella kiintynyt Penaan, joten oli todellinen helpotus saada se poikaystävän luo :D




Kasvattini D-poikueesta, Dippi (kutsumanimi Eric Northman, kiitos True Blood fanituksen :D).




Laitettiin yksi ilta Northmannille uusi terraario, joka jäi tyhjilleen menehtyneeltä kilpikonnalta. Mitat on suunnilleen 90x45x45 cm, joten tässä on kyllä hiirellä tilaa puuhailla!


Paluumatkalla poimin mukaani taas pitkästä aikaa uusia hiiriä:


Ylivieskasta lähti mukaan lk black tan uros, Blade Runner's The Darwin Elevator, eli Maarit Kukonlehdon kasvatti on tämä komistus.

Ja Seinäjoelta mukaan nappasin pksa black naaraan Xhandran, kasvattajalta Marska Lehtola.
 

Ja pitihän sitä jotain tuomisia kissoille tuoda, etteivät aivan kamalasti mulle mökötä reissuni takia... Eli Planet Pet Society -merkkisiä herkkuja, kana&kala namuja sekä kanatikkuja. Lisäksi sain ilmaiseksi tuollaisen ison ja muhkean kissanpedin. Kissat toki oli heti tutkimassa, kuten näkyy :D


Ja sitten muita kuulumisia:

Lauantaina edessä on hiirinäyttelyt Lohjalla, muutaman hiiren vien virallisiin luokkiin (koska tavoitteellinen jalostus ja opiskelijabudjetti, en ainakaan tällä kertaa vie ketään pet-luokkaan), näyttelylista ei ole vielä tasan tarkkaan laadittu. Mukaan näyttelystä tarttuu myös muutama hiiri jalostukseen, sekä mahdollisesti vien pari omaan kasvatukseeni tarpeetonta hiirtä sinne myyntiin. Näillä näkymin näyttelystä haetaan myös yksi sijaiskodissa oleva kani uuteen kotiin.
Torstaina matkalla kohti vanhempiani, joille menen kylään, pudotan kanipariskunnan Forssan asemalle uudelle omistajalleen. Huomenna keskiviikkona eräs tulee katsomaan kaneja, ja voi olla, että joku (tai jopa pari) pääsee myös silloin uuteen kotiinsa. Sijaiskotilaiset siis vähenee "uhkaavasti".

... Mutta hyvä vain, sillä tiistaina olen luvannut vastaanottaa peräti viisi kissaa sijaiskotiin. Heidän omistajansa muuttaa palvelutaloon eikä siis pysty kissoja enää pitämään, ja yrityksistä huolimatta koteja kissoille ei ole löytynyt. Joku paikka niille piti löytää joten lupauduin ne ottamaan. Kissoista kerron lisää kuvien kera, jahka saapuvat ja pääsen niihin tutustumaan!

Tässä kait tärkeimmät "uutiset"... Pitäkää peukkuja, että näyttely menee hyvin! :)
 

 

2 kommenttia: