torstai 9. huhtikuuta 2015

Hoidokkihulinaa

 
Tiistaina minulle tuli taas "pitkästä aikaa" kissoja sijaiskotiin. Tällä kertaa kolme kollia ja yksi naaras, joka paljastui tiineeksi. Kissat tulivat luokseni, sillä niiden emäntä muutti palvelutaloon, ja kissat jäivät ilman kotia. Emännän sukulainen sitten toi katit luokseni koteja etsimään, kun ei muutakaan paikkaa ollut.




Tiine mamma, iältään 9-vuotias.



3-vuotias kollikissa.




3-vuotias kollikissa, ylläolevan veli.



9-vuotias kollikissa, jolla ylimääräiset varpaat (on siis ns. laivakissa) sekä pieni, vähän kippuralle menevä töpöhäntä.

Kaikki tulleet kissat ovat reippaita ja hellyydenkipeitä, rakastavat rapsutuksia ja vieraankin ihmisen huomiota. Olen aivan ihastunut näihin, harmi kun ei voi pitää kaikkia sijaiskotilaisia, eihän siitä mitään tulisi :D

Toivokaamme, että kaikki menee hyvin tiineen kissan ja pentujen kanssa! Kovasti alan nyt koteja etsimään noille toisille sijaiskotilaisille, jotta olisi sitten tilaa tulevalle pentueellekin.







Minulle tuli tänään hoitoon ystäväni pari naarastalvikkoa (asuvat erillään, äiti ja tytär). Hauska päästä hoitamaan tällaisiakin palleroita. :)

Eipä tässä muuta... Huomenna iltapäivällä muuten mennään poitsujen (siis sijaiskotilaiskollien) kanssa eläinlääkärille tarkastuksiin, leikkuisiin, rokotuksiin ja sirutuksiin. Sitten he alkavatkin olla valmiita lähtemään uusiin koteihin, jahka sellaisia löytyy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti